Το πρόγραμμα της Openmind

Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Δωρεάν ρεύμα από τον ήλιο για πάντα!

Η Openmind αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από το Α έως το Ω για να παράγετε μόνοι σας το ρεύμα που καταναλώνετε και να μηδενίσετε για δεκαετίες τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με την μέθοδο του Ενεργειακού Συμψηφισμού NET METERING.

Με την πολυετή παρουσία του ομίλου μας στο χώρο των φωτοβολταϊκών παρέχουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων με το κλειδί στο χέρι σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμία προκαταβολή και με 100% χρηματοδότηση σε συνεργασία με την Eurobank.

από το

2002

2 δεκαετίες εμπειρίας

500

+

Ολοκληρωμένα έργα

Τι είναι το Net Metering.

Το Νet Μetering (ΥΠΑ: AΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ 24461) είναι η δυνατότητα που επιτρέπει τον ενεργειακό συμψηφισμό του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνουμε στο σπίτι μας ή στην επιχείρησή μας με την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ένα φωτοβολταϊκό σύστημα που έχουμε εγκαταστήσει.
Με απλά λόγια, οποιοσδήποτε ιδιώτης ή επιχείρηση μπορούν να παράγουν το ρεύμα που καταναλώνουν χωρίς να το πληρώνουν στον πάροχό τους. Ο συμψηφισμός ξεκινά αμέσως από τον πρώτο κιόλας εκκαθαριστικό λογαριασμό ενώ αν έχει παραχθεί περισσότερο ρεύμα αυτό ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ αλλά μεταφέρεται στον επόμενο λογαριασμό. Η τελική εκκαθάριση γίνεται κάθε 3 χρόνια.

Τι είναι το Net Metering.

Δείτε σε ένα αναλυτικό Video, διάρκειας 5 λεπτών, με Ελληνικούς Υπότιτλους όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το NET METERING με Φωτοβολταϊκά.

Ποιους αφορά το Νet Μetering.

Στο πρόγραμμα Νet Μetering μπορούν να ενταχθούν:

→ Ιδιώτες

 (ιδιοκτήτες ή Ενοικιαστές) κατοικιών

→ Επιχειρήσεις

 (ιδιοκτήτες ή Ενοικιαστές) γραφείων, βιοτεχνιών, ξενοδοχείων κτλ.

→ Αγρότες

 ή Αγροτικές επιχειρήσεις με δυνατότητα και Εικονικού Net Metering

→ Ενεργειακές Κοινότητες

 Συμψηφίστε πολλές παροχές σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα

Ποιους αφορά το Νet Μetering.

Ιδιώτες

Στο πρόγραμμα Νet Μetering μπορούν να ενταχθούν Ιδιοκτήτες ή Ενοικιαστές Μονοκατοικιών ή και Διαμερισμάτων. Τα Φωτοβολταϊκά μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς περιορισμούς, στη στέγη, την ταράτσα, σε στέγαστρα, σε πάρκινγκ, σε αποθήκες ακόμα και στο έδαφος. Για τα διαμερίσματα σε πολυκατοικίες είναι δυνατή η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος στην κοινόχρηστη ταράτσα.

Ποιους αφορά το Νet Μetering.

Επιχειρήσεις

Στο πρόγραμμα Νet Μetering μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις παντός είδους, πχ. Γραφεία, Εστιατόρια, Σούπερ Μάρκετ, Βιοτεχνίες, Βιομηχανίες, Αποθήκες, Ξενοδοχεία, Camping, Ενοικιαζόμενα δωμάτια κτλ. Δεν έχει σημασία εάν είστε ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής και τα Φωτοβολταϊκά μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς περιορισμούς, στη στέγη, την ταράτσα, σε στέγαστρα, σε πάρκινγκ, σε αποθήκες ακόμα και στο έδαφος.

Ποιους αφορά το Νet Μetering.

Aγρότες

Στο πρόγραμμα Νet Μetering  μπορούν να ενταχθούν πλέον και Αγρότες για συμψηφισμό με τις καταναλώσεις ρεύματος στα αγροκτήματά τους Ειδικά για τους Αγρότες ισχύει κατ εξαίρεση το Εικονικό Net Metering (Virtual Net Metering) που επιτρέπει μόνο με μια εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού σε κάποιο κτήμα ή μέρος κτήματος επιλέξουν να συμψηφίζουν  το ρεύμα όλων των αγροκτημάτων τους, ανεξαρτήτως περιοχής που βρίσκεται το καθένα. Έτσι εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με μεγάλη οικονομία κλίμακας στην εγκατάσταση.

Ποιους αφορά το Νet Μetering.

Ενεργειακές Κοινότητες

Δημιουργήστε τη δική σας Ενεργειακή Κοινότητα και καλύψτε τις ανάγκες για ηλεκτρικό ρεύμα σε όλα τα ακίνητά σας, σπίτια και επιχειρήσεις και όχι μόνο. Με ένα και μόνο Φωτοβολταϊκό Σύστημα μπορείτε να προμηθεύετε με ηλεκτρικό ρεύμα όποια παροχή ρεύματος επιθυμείτε, επαγγελματική ή οικιακή ακόμα και να μην σας ανήκει.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Πόσο θα κοστίσει;

Για μια κατοικία, ένα σύστημα με κορυφαία Γερμανικά πάνελ και καινοτόμο σύστημα αυτονομίας παραγωγής για κάθε πάνελ χωριστά, οι εταιρείες του ομίλου Οpenmind θα το εγκαταστήσουν «με το κλειδί στο χέρι» με 90 € το μήνα και με 0 € προκαταβολή!

Για μια Επιχείρηση η απόσβεση της επένδυσης στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνά τα 3 χρόνια.

Η διαφορά είναι... «με το κλειδί στο χέρι»

Σύνδεση

Η Openmind με Διεθνές Πιστοποιητικό TUV ISO ως One Stop Shop αναλαμβάνει μόνο με μια αίτηση τα πάντα. Από την μελέτη έως και τη τελική ενεργοποίηση η Openmind σας απαλλάσει από όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και σας εξασφαλίζει 100% χρηματοδότηση για όλα τα έξοδα μέσω της Eurobank χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση.

Όταν οι μηχανικοί και οι εταιρείες έχουν πάθος για τελειότητα, η δουλειά τους μιλάει από μόνη της.

Εκπαίδευση

Η επαρκής εκπαίδευση για τους μηχανικούς στη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας. Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των μηχανικών μας είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα.

Εμπειρία

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των μηχανικών μας μπορούν να εγγυηθούν για την απρόσκοπτη λειτουργία και την αύξηση της συνολικής απόδοσης και μακροζωίας ενός ηλιακού συστήματος ενέργειας.

Εξυπηρέτηση

Στην Οpenmind αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό και είμαστε πάντα δίπλα τους σε όλα τα στάδια της υλοποίησης του έργου.

Τεχνολογία

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εγκαταστάσεις είναι τελευταίας γενιάς και από μεγάλες εταιρείες όπως η Solar Edge, Fronius, Luxor, Huawei κτλ.

Τι πρέπει να κάνω για να ενταχθώ στο πρόγραμμα NET METERING
"Με το κλειδί στο χέρι" ?

Online αίτηση

Δωρεάν μελέτη από επιστήμονα μηχανικό και έκδοση προσφοράς για το ιδανικό σύστημα για το ακίνητό σας.

Τρόπος πληρωμής

Εξόφληση με ιδία κεφάλαια ή έγκριση 100% χρηματοδότησης από την Eurobank χωρίς καμμία προσημείωση.

Διαδικασίες ΔΕΔΔΗΕ απο την Openmind

Υλοποίηση των διαδικασιών με τον ΔΕΔΔΗΕ και την ΔΕΗ για τη σύναψη συμβάσεων σύνδεσης και συμψηφισμού.

Εγκατάσταση

Εγκατάσταση του συστήματος από πιστοποιημένους και έμπειρους εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ενεργοποίηση

Ενεργοποίηση της σύνδεσης από τον ΔΕΔΔΗΕ και έναρξη παραγωγής του δικού σας ρεύματος.

Συμπληρώστε εδώ την αίτησή σας για το Net Metering. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία στο ερωτηματολόγιο του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μία ΔΩΡΕΑΝ οικονομοτεχνική μελέτη.