Ο ομιλος openmind

Από το 1995 μεγαλώνουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες με εξειδικευμένη καθοδήγηση

O ομιλος Openmind αποτελειται απο τις εταιριες:

Openmind Consulting

Εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων και οργανισμών εξειδικευμένη στην μελέτη και εκπόνηση αναπτυξιακών και επιδοτούμενων προγραμμάτων για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Επίσης εξειδικεύεται στον έλεγχο και την πιστοποίηση των επενδυτικών έργων επιχειρήσεων στα πλαίσια του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ για λογαριασμό δημόσιων φορέων και τραπεζών και μεγάλων εταιριώνόπως της Eurobank, Probank, Συνεταιριστική τράπεζα Λαμίας, Ευρωσύμβουλοι ΑΕ κα. Η Openmind είναι από τους βασικούς συνεργάτες της Eurobank στην υποστήριξη και υλοποίηση του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ οίκον.

Openmind Advertising

(Πιστοποιημένος Συνεργάτης Google | Mέλος του CIA Medianetwork Hellas). H πιο γνωστή διαφημιστική εταιρία της Δυτικής Ελλάδος με τμήματα στην Αθήνα και στην Πάτρα, Εξειδικευμένου Δημιουργικού, Media (Τοπικών και Πανελλήνιων), Branding Προϊόντων, Δημοσιότητας και Δημοσίων Σχέσεων και παραγωγής διαφημιστικού υλικού. Η Openmind Advertising είναι Επίσημος Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google (Google Partner με ΚΩΔ.Αρ. 8364054449) για 9 χώρες του κόσμου (Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία,Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Κύπρος) και απόλυταεξειδικευμένη στην διαφήμιση μέσω διαδικτύου αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία για προβολή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Openenergy Hellas

H Τεχνική – Εισαγωγική και Εμπορική θυγατρική εταιρία του ομίλου με εξειδίκευση στην μελέτη εισαγωγή και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων, Αντλιών Θερμότητας και γενικά συστημάτων ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενέργειας με δίκτυο συνεχώς αναπτυσσόμενο σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Με πάνω από 250 εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών στο ενεργητικό της η Openenergy Hellas διαθέτει επιστημονικό προσωπικό και εξειδικευμένα συνεργεία εγκατάστασης σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Busads

H εξειδικευμένη εταιρία στην διαφήμιση στα αστικά λεωφορεία Πατρών και άλλων πόλεων. Η εταιρία που εγγυάται την δυναμική προβολή των διαφημιζομένων πελατών της με τα πιο υψηλά αποτελέσματα ανταπόκρισης σε σχέση με τα συμβατικά μέσα προβολής.