Σύγχρονο σύστημα θερμομόνωση τοίχων και στέγης. Εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύγχρονο σύστημα θερμομόνωση τοίχων και στέγης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή. Προστατεύστε το σπίτι σας και εξοικονομήστε ενέργεια.

Η Θερμομόνωση Τοίχων και Στέγης αποτελεί μια απαραίτητη λύση για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και τη μείωση των ενεργειακών απωλειών σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπο για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας εντός του χώρου, ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες.

Η διαδικασία θερμομόνωσης περιλαμβάνει την εφαρμογή μονωτικών υλικών, όπως πολυουρεθάνη, γυψοσανίδα, πολυστερίνη και γυαλί ορυκτού. Αυτά τα υλικά διαθέτουν εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης και μπορούν να εφαρμοστούν είτε στους εξωτερικούς τοίχους, είτε στην οροφή και τη στέγη του κτιρίου.

Θερμομόνωση Τοίχων και Στέγης

Τα κύριοι οφέλη της θερμομόνωσης τοίχων και στέγης είναι η μείωση των ενεργειακών απωλειών, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση του κόστους θέρμανσης και ψύξης. Επιπλέον, η θερμομόνωση βελτιώνει την άνεση των χώρων, διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία και μειώνοντας την υγρασία και την πιθανότητα δημιουργίας μούχλας.

Πλεονεκτήματα εφαρμογής εξωτερικής θερμομόνωσης:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Συνολική αναβάθμιση των κτηρίων
  • Θωράκιση και άριστη αισθητική
  • Σημαντική μείωση του κόστους συντήρησης
  • Αντοχή στο χρόνο
  • Ελάχιστη όχληση για τους ενοίκους ή γείτονες κατά την εφαρμογή

Μην περιμένετε!!! Τώρα με το επιδοτούμενο πρόγραμμα Νέο Εξοικονομώ  2023 εξασφαλίζετε επιχορήγηση έως 75% του κόστους εξοπλισμού και εργασιών. Ισχύει για όλα τα διαμερίσματα, τις μονοκατοικίες και τις πολυκατοικίες ανεξαρτήτου έτους κατασκευής. Εύκολα και απλά, μόνο με μία αίτηση στην Openmind.